HÅLL LIV I PERSONALENS FRISKVÅRDS TÄNK

Hälsohusets föredrag syftar till att inspirera, utbilda och informera personalen inom träning, kost och hälsa. Föredragen fungerar utmärkt för att hålla igång glöden i företagets friskvårdsatsning.
Våra föredrag går att beställa som enstaka seminarier till vissa tillflälen som t.ex. hälsodagar, arbets/gruppmöten m.m. De går också att boka i mer planerad form som paket, innehållande ett visst antal föredrag där vi från Hälsohuset besöker arbetsplatsen med ett visst intervall och håller föredragen under frukost, lunch eller middag. Våra paketbaserade föredrag tar upp allt från hälsans viktigaste pelare som mat, träning, balans till mer nischade område som motivation, konditionsträning och olika individanpassade dieter. Föredragen är ca 45 - 60 minuter och innehåller förutom själva föredraget även en måltid om så öånskas. Måltiderna är givetvis i hälsans tecken.


KICK-OFF
 Anpassat för arbetsplatser som på ett enkelt sätt vill dra igång de anställda i en friskvårdsatsning.  Tanken är att under en kort och intensiv 2 timmars kick-off  fungera som en startklocka för den uppgjorda kom igång satsningen på företaget. Under 2 timmar blandas inspirations och kunskapsspäckade föredrag, Prova på roliga aktiviteter samt information om kom igång satsningens innehåll.


FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOP Våra personliga tränare kan hjälpa dig, ditt företag eller din förening med: kick- off och inspirationsdagar inom träning och hälsa. Föreläsningar som ger er ökad motivation och förbttrat samarbete.Regelbundna aktivitetsdagar.

FÖRETAGSMASSAGE Vi kommer ut till ditt företag med bänk och allt som hör till en massage. Vi ger dig och dina anställda massage som mjukar upp och behandlar. Vi ger träningsråd och tips för hur ni kan undvika de problem som finns.

ONT I RYGGEN - KOLLA FÖTTERNA

Ofta uppstår fot, knä och ryggproblem p.g.a att fotställningen inte är korrekt. Detta innebär att redan från fotleden blir belastningen sned och påverkar övriga leder negativt, resultatet blir en felaktig signal vidare upp i kroppen.

 
Vi kan komma ut till er arbetsplats och göra formgjutna sulor,
vi kan bidra med lösningar och produkter som kan hjälpa er i vardagen.
Vi har toppmodern utrustning gedigen utbildning och bred kunskap om fötter för att tillverka formgjutna fotsulor till dina skor, det finns sulor för diverse olika problem men också för olika användningsområden som t.ex löpning, golf, skidåkning m.m.
men den största biten är för det dagliga användandet om man tex står och går på hårda betonggolv hela dagarna så finns det speciella sulor för det.


Inga skattekonsekvenser för företaget

Nya regler underälttar för arbetsgivare att erbjuda sina anställda tillgång till fri eller subventionerad massage - utan skattekonsekvenser!

Massage & träning är ett viktigt verktyg i vårt arbete med att öka välbefinnandet på arbetsplatser, minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten.


Att skärddarsy en helhetslösning för er är vårt mål, så att var och en får det som känns bäst och mest motiverande. Har du tankar och funderingar kring dig och ditt företag, är du välkommen att kontakta oss.

Hur viktig är personalen i företaget? Ett företag behöver friska människor.

 

Människor som är fysiskt aktiva upplever oftare att de trivs med sin tillvaro, har tillräckligt med energi och känner sig gladare. Detta brukar innebära mindre sjukskrivningar och högre produktivitet på arbetet.

 

Hälsodag En dag i hälsans tecken för dig och dina arbetskollegor.